TE KOOP GEVRAAGD

Witjes Tolkamer b.v., opgericht in 2006 en gevestigd in Tolkamer gelegen aan de grootste transportader van Europa, de Rijn. Onze activiteiten betreffen de complete dienstverlening rondom de aan en verkoop van binnenvaartschepen en aanverwante zaken. Tevens kunnen wij u van dienst zijn bij de aan en verkoop van passagierschepen, jachten en andere drijvende materialen.

Het team van Witjes Tolkamer bestaat uit ervaren scheepsmakelaars. Op onze website: www.witjestolkamer.nl krijgt u een goed beeld van de te verkopen schepen. Door een uitgebreide fotoreportage, beschrijving en eventueel een drone opname krijgen potentiële kopers al een goed beeld van het verkopen schip.

Witjes Tolkamer kan u ondersteunen in het gehele verkoopproces van het maken van professionele foto’s of drone-opnames, tot het daadwerkelijk begeleiden van het opstellen van de koopovereenkomst en de keuring. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Zelf aan de slag!

U kunt direct online uw eigen schip toevoegen. Volgt u onderstaande stappen.


Stap 1:

Heeft u nog geen account, maakt u een account aan, dat doet u hier >
Heeft u al een account, log dan in, dat doet u hier >

Stap 2:

Als u ingelogd bent, ziet u aan de rechterkant van de pagina in een grijs vlakje, mijn account, staan. Kies daar voor: Schip toevoegen. Voer de gegevens van uw schip in. U kunt direct online, uw scheepsgegevens alvast invullen. Na het invoeren van het schip nemen wij zo snel mogelijk contact met u op om de verdere gang van zaken te bespreken. Heeft u eerder ondersteuning nodig, neemt u gerust zelf contact met ons op!

 

 

RECENT DOOR ONS VERKOCHT

Marilenka

Hean S